foto

Igor Obłoza

  • nar. 1988
    Jelenia Góra, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Na polowaniu (E05)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Łucja – w sidłach kłamstwa (E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2012 Lekarze (TV seriál)
W ostatniej chwili (S01E08)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
W okopach (E07)
Pierwsze uderzenie (E03)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Zdrajcy (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky