foto

Franta Kocourek

  • nar. 21.2.1947
    Řečkovice, Brno, Československo
  • zem. 7.7.1991 (44 let)
    Vír - Hrdá Ves, Československo

Herecká filmografie

Filmy

1991 Černá Fortuna (TV film)
1989 Smrt v kruhu (TV film)
1987 Páni Edisoni
1986 Antonyho šance
1985 Kára plná bolesti
Šahrazád (TV film)
1980 Commedia del arte (divadelní záznam)
1978 Balada pro banditu
1975 Hudba kolonád
Táto, něco bouchlo (TV film)
1974 Pavlínka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (1)

    • 20.5.2009  09:54
    čmelák2
    (hodnocení, komentáře)

    Legendární Franta Kocourek hrál i ve filmu Anthonyho šance. Objevil se tam v roli dělníka na stavbě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace