foto

Jordan Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2016 5 Doctors
2014 The David Dance
Vzpomínky na Manhattan
2011 Jiná země
2010 Next Stop Murder (TV film)
2008 Childless
2004 Paparazzi
1999 Burani ve městě
1996 Vyšší zájem
Útěk z L.A.
1992 Nápoj lásky č. 9
1989 Top of the Hill (TV film)

TV seriály

2013 Lovci zločinců (TV seriál)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Disko nezemřelo, bylo zavražděno (S03E05)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Po stopách (S04E19)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Frasier (TV seriál)
Roz a Rypáci (S05E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hiller and Diller (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Top of the Hill (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky