foto

Bärbel Menzel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
Die Eifelpraxis - Aufbruch (TV film)
Opa wird Papa (TV film)
2017 Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Rockabilly Requiem
Seitensprung mit Freunden (TV film)
2015 Leberkäseland (TV film)
2013 Der Vollgasmann (TV film)
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2012 Léto v Bavorsku (TV film)
2008 Mein Mann, der Trinker (TV film)
2001 Schlaf mit meinem Mann (TV film)
1997 Sanfte Morde (TV film)
1995 Bunte Hunde
Kinder des Satans (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
In der Falle (E08)
Coitus Interruptus (E07)
Konferenz der Frauen (E04)
další epizody (6)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
2002 Bloch (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky