foto

Piotr Kubas

  • nar. 27.8.1969 (49 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Nie rób scen (TV seriál)
Pogrzebana randka (E10)
2014 Lekarze (TV seriál)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace