foto

Jaromír Tichý-Barin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vyhnání z ráje
1985 Šašek a královna (divadelní záznam)
1978 Balada pro banditu

TV seriály

2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2001 Předčasná úmrtí: Proměny povahy tragického hrdiny (TV film)

TV pořady

2003 Grand Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace