foto

Andrzej Walden

  • nar. 14.3.1949 (71 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Banksterzy
Bliscy
Kamień
Tarapaty 2
2019 Krzyżówka

TV seriály

2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nowe rozdanie (S01E02)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Niemieckie porachunki (S04E09)
Oświadczyny (S04E08)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2009 39 i pół (TV seriál)
Pogrzeb (S03E10)
Ranczo (TV seriál)
Bohaterski strajk (S04E09)
2008 Ranczo (TV seriál)
Miedź brzęcząca (S03E10)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky