foto

James Canning

  • nar. 2.7.1946 (72 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Common Ground (TV film)
1985 Out of the Darkness (TV film)
1981 Poslední den lásky (TV film)
1980 High Ice (TV film)
Mlha
1979 Elvis (TV film)
1978 Jordan Chance, The (TV film)
Love Is Not Enough (TV film)
The Boys in Company C

TV seriály

1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Troubles (S01E20)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Mladí a neklidní (S07E19)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Vymítání (S05E13)
1975 Isis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace