foto

Susie Ewing

  • nar. 15.11.1946 (72 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Thunder Alley
1978 Doktor Dracula
1977 Polda a bandita
1975 Šampón
1974 Dirty O'Neil
Dynamite Brothers
Girls for Rent
Policewomen

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Golddiggers (TV pořad)
1968 Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace