foto

Janine Sherman Barrois

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 French Fries
2000 Masquerade (TV film)

TV seriály

2019 Drápy (TV seriál)
Svaly (S03E02)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1996 Lush Life (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 French Fries

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 413 Hope St. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky