foto

Andrzej Oksza-Łapicki

  • nar. 23.8.1948 (72 let)
    Gdynia, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2019 Na sygnale (TV seriál)
Owoc miłości (S07E19)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Guru (S22E01)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Podwójna śmierć (S09E08)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Falowanie i spadanie (S01E02)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 2 (S02E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2012 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Czas honoru (TV seriál)
Kanał (S05E08)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kolekcjoner (S06E08)
Rabunek (S05E12)
Sonata (S05E11)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Bomba w górę (E12)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 111 (E111)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Echa przeszłości (S02E07)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Profesjonaliści (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky