foto

Ryszard Starosta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pieniądze to nie wszystko (S20E09)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica lekarska (S08E05)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Bez miłości (S02E03)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sztuka dojrzewania (S08E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky