foto

Ferri Somogyi

  • nar. 3.6.1973 (46 let)
    Hilversum, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sint & Diego en de magische bron van Myra
1999 Jezus is een Palestijn
1998 Goede tijden, slechte tijden: De reünie (TV film)
1997 Superhvězdy

TV seriály

2014 Jeuk (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
1998 Zeeuws meisje (TV seriál)
1996 Pittige tijden (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky