foto

Michael Park

  • nar. 20.7.1968 (51 let)
    Canandaigua, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Obludárium
2014 Petr Pan – muzikál (TV film)
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2012 Supercapitalist

TV seriály

2020 Hightown (TV seriál)
Love You Like a Sister (E01)
2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Duhoví válečníci (E09)
Jde do tuhého (E07)
Jako cena oleje (E04)
další epizody (5)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola pátá: Armáda (S03E05)
Kapitola čtvrtá: Test saunou (S03E04)
Kapitola třetí: Případ zmizelé plavčice (S03E03)
další epizody (5)
2018 TY (TV seriál)
Modrovousův zámek (S01E10)
Kapitán (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Důvěra (S09E06)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
2016 Gotham (TV seriál)
Srdcová královna (S03E07)
Černá listina (TV seriál)
Mato (č. 66) (S04E02)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Assignment of the Year (S02E08)
An Honest Woman (S02E05)
Chicken, Dynamite, Chainsaw (S02E04)
Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
16. kapitola (S02E03)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Trestná lavice (S03E21)
2009 Gotham the Series (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ben Platt: Live from Radio City Music Hall (koncert)

Host

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky