foto

Dominika Bednarczyk

  • nar. 17.5.1972 (47 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
2016 Vzpomínka na léto
1994 Seznam cizoložnic

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Kobieta idealna (E06)
2014 Lekarze (TV seriál)
Nadzieje i obawy (S05E11)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Kanał (S05E08)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (5)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky