foto

Piotr Bąk

  • nar. 26.8.1958 (60 let)
    Nowy Sącz, Polsko

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
2018 Ślad (TV seriál)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Przepis na życie (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace