foto

Ivan Bartoš

  • nar. 20.3.1980 (38 let)
    Jablonec nad Nisou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník

TV pořady

2018 Prostor X (TV pořad)
2016 90’ ČT24 (TV pořad)
PeepShow (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2006 Interview ČT24 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace