foto

Rainer Friedrichsen

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
2006 Klimt
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1984 Dobrodružná plavba se slepicí
Nebenwirkungen (TV film)
1980 Deutschland bleiche Mutter
1977 Heinrich

TV seriály

1998 Kobra 11 (TV seriál)
Děti slunce (S02E15)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Město plné strachu (S03E02)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2008 Gefundenes Fressen (TV film)
2005 Ein Kind um jeden Preis (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky