foto

Sebastian Baur

  • nar. 1956
    Toblach, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cesta za černými rytíři
1999 Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Geständnis, Das (TV film)
1995 Pouta (TV film)
1992 Tatort - Verspekuliert (TV film)
1991 Tatort - Rikki (TV film)
1990 Pride and Extreme Prejudice (TV film)
Wohin die Liebe fällt (TV film)
1988 Otcova pomsta (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
1987 Wenn ich die Antwort wüßte
1984 ...e la vita continua (TV film)
Der Weibsteufel (divadelní záznam)
Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film)
1983 Elisabeth von England (TV film)
1980 American Success Company, The
1977 Wenn man trotzdem lacht (TV film)

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Maria des Eaux-Vives (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1979 Das verbotene Spiel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Terra X: Die Geschichte des Essens (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace