foto

Christoph Schobesberger

  • nar. 17.2.1954 (65 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Writers' Block, or The Assassin and the Surgeon
2011 Inga Lindström: Síla přátelství (TV film)
2007 Free Rainer
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1987 '38
1983 Cesta do přírody (TV film)
1980 Schönes Weekend, Mr. Bennett (TV film)
1979 Der Schatten (TV film)

TV seriály

2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky