foto

Ed McNamara

  • nar. 1921
  • zem. 11.10.1986
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Bayo
Stitches
Tramp at the Door (TV film)
1983 Něžní hříšníci
The Prodigal
1979 Riel (TV film)
Černý hřebec
1977 Who Has Seen the Wind
1976 Death Weekend
Find the Lady
For Gentlemen Only
Stříbrný blesk
1975 Canary, The (TV film)
Swiss Family Robinson, The (TV film)
1973 Class of '44
1972 Mahoney's Estate
1971 Rip-Off
1943 Coney Island
Porobená země
1941 Ziegfeld Girl

TV seriály

1986 Red Serge (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Beachcombers (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 Iron Man (TV seriál)
Rocket Robin Hood (TV seriál)
Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
Shoestring Theatre (TV seriál)
1956 It's the Law (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Tales of Adventure (TV seriál)
Wayne and Shuster Hour, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky