foto

Allan Gildea

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tajemství prstenu
2002 Krvavá neděle
2000 Getaway
1999 Shot at Dawn: A Silent Reminder (TV film)
Watched
1998 Death: The Franchise
Snare
1996 Precious Blood, The (TV film)

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
V očekávání válek (S05E01)
2001 Sheep R Us (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Goldfish Bowl, The
1993 Guilty Party, The

TV seriály

2001 Sheep R Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace