foto

Arkie Whiteley

  • nar. 6.11.1964
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.12.2001 (37 let)
    Palm Beach, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Poslední mušketýr (TV film)
1999 Without Warning (TV film)
1994 Princezna Caraboo
1993 Gallowglass (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Aféra Profumo
1984 Kanec
1981 The Killing of Angel Street
Šílený Max 2 - Bojovník silnic
1980 Slippery Slide (TV film)

TV seriály

2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Patsy (S03E14)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Kings (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Town Like Alice, A (TV seriál)
1980 Spring & Fall (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Dokumentární

2017 Whiteley - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace