foto

Michael Maize

  • nar. 1.12.1974 (45 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bottom of the 9th
Popper Baxton's Sickly Stew
2017 Story of a Girl (TV film)
2015 Kiss Me, Kill Me
2014 Animal
2013 Zachraňte Lincolna
2011 Casserole Club, The
2010 Grind, The
2009 Gary's Walk
2008 Oko dravce
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
Nebezpečný let (TV film)
Valley of Light, The (TV film)
2000 King of the Korner
More Dogs Than Bones
1999 Šedesátá léta (TV film)

TV seriály

2019 Nosferatu (TV seriál)
The Shorter Way (S01E01)
Mr. Robot (TV seriál) - a.z.
Hello, Elliot (S04E13) - a.z.
2018 TY (TV seriál)
Všeství (S01E07)
Bláznivá láska (S01E06)
Happy! (TV seriál)
Pervapalooza (S02E06)
Některé dívky se musí hodně kát (S02E03)
Skládka dětinskosti (S01E06)
2017 Happy! (TV seriál)
Na co jsou úsměvy? (S01E02)
Iron Fist (TV seriál)
Shadow Hawk letí (S01E02)
Gotham (TV seriál)
Žnec děsu (S04E02)
Pax Penguina (S04E01)
2016 Mr. Robot (TV seriál)
eps2.7_init5.fve (S02E09)
eps2.5_h4ndshake.sme (S02E07)
eps2.4_m4ster_s1ave.aes (S02E06)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
2015 Murder in the First (TV seriál)
State of the Union (S02E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokonalý plán (S06E04)
Studená sprcha (S06E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Prokletí (S06E10)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Večer (S06E07)
Ty to necítíš? (S06E06)
Bolest mizí (S06E05)
2012 Vegas (TV seriál)
Solid Citizens (E05)
Grimm (TV seriál)
The Hour of Death (S02E10)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelné přelíčení (S03E19)
Mentalista (TV seriál)
Zredigováno (S03E20)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Hatless (S01E09)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Beze stopy (TV seriál)
Pod hladinou (S07E24)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Konvergence (S02E07)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Krev, pot a slzy (S01E14)
Čarodějky (TV seriál)
Celosvětová změna, část první (S07E12)
Obyčejné čarodějky (S07E11)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
Všechno je relativní (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Síla podvědomí (S05E05)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky