foto

Jaems Grant

  • nar. 1952
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Nowhere Boys: The Book of Shadows
2012 Tajemství drožky (TV film)
2008 Monash: The Forgotten Anzac (TV film)
2006 Penicillin: The Magic Bullet (TV film)
2005 Cable (TV film)
2004 Josh Jarman
Loot (TV film)
1999 Strange Fits of Passion
1998 Head On
1994 Only the Brave
1990 Kink in the Picasso, A
More Winners: His Master's Ghost (TV film)
1989 Blowing Hot and Cold
1988 All That Is Solid
1987 Hungry Heart
1986 Traps
1980 Dirt Cheap

TV seriály

2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Proposal (S02E08)
The Man on the Bus (S02E07)
The Birthday Dinner (S02E06)
další epizody (8)
2013 Breaker Morant: The Retrial (TV seriál)
The Time of Our Lives (TV seriál)
The Windfall (S01E13)
The Learning Curve (S01E12)
The Jigsaw Piece (S01E11)
další epizody (13)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (4)
2007 City Homicide (TV seriál)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
1997 Simone de Beauvoir's Babies (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
1992 Lift Off (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Dokumentární

2015 Uranium (TV film)
2012 Gallipoli z ptačí perspektivy (TV film)
2010 Charles Bean's Great War (TV film)
2006 Mořská odysea (TV film)
2005 Pravda o Gallipoli (TV film)
1987 Cesta
1980 Working Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky