foto

Linda Man

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Psychosia
2018 Christian IV - Den sidste rejse
2017 3 ting
2016 Tess

TV seriály

2020 Ulven kommer (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Cesty Páně (TV seriál)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)

Dokumentární

2015 We Chose the Milky Way

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky