foto

Amalie Lindegård

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Selvhenter
2018 Svůdce
2013 2 piger 1 kage
2010 Pravda o mužích
2008 Oddělené světy
2007 Bojovnice
2006 Supervoksen
1988 Durhamští Býci

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Synd og skam (S02E03)
2018 Oda Omvendt (TV seriál)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2009 Kristian (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace