foto

Christie Whelan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2018 That’s Not My Dog!
2016 Spin Out
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Válka magazínů (TV film)
2010 I Love You Too

TV seriály

2017 Mustangs FC (TV seriál)
2016 The Wizards of Aus (TV seriál)
The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 The Divorce (TV seriál)
House Husbands (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2013 Wonderland (TV seriál)
2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Ruddigore (S01E06)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
Complications (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace