foto

Alexandr Čerkašin

  • nar. 20.3.1968 (51 let)
    Sevastopol, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kolybel
1992 Bilet v krasnyj těatr, ili Smerť grobokopatělja
1990 Sobačij pir

TV seriály

2017 Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
2016 Sparta (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Obida (S01E14)
Serdce Angela (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Pitěrskij razvod (S01E10)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Importnyj virus (S03E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pervyj uroveň (S09E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ključ k ubijstvu (S15E10)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S14E03)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Budni (S02E03)
PPS (TV seriál)
Oružije (S02E22)
2012 Provincial (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Tělefon doverija (S07E24)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Panaceja (S06E08)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Pojedinok (S01E03)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čužaja (S03E02)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky