foto

John Bryant

  • nar. 10.8.1916
    Dixon, Illinois, USA
  • zem. 13.7.1989 (72 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Vítězství
1965 Runaway Girl
Those Calloways
1964 To Trap a Spy - a.z.
1962 Walk on the Wild Side
1961 Flight That Disappeared, The
The Marriage-Go-Round
Twist Around the Clock
1960 Bells Are Ringing
I'll Give My Life
Strangers When We Meet
1959 Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli, The (TV film)
Hrstka statečných
The Bat
1958 The Last Hurrah
1957 27. den
Courage of Black Beauty
Four Girls in Town
Man of a Thousand Faces
1955 To Hell and Back
1954 Johnny Dark
1953 Odtud až na věčnost
1952 Red Snow
1951 A Millionaire for Christy
Darling, How Could You!
Inside Straight
The Mating Season
1950 Dial 1119

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace