foto

Nicholas Saunders

  • nar. 2.6.1914
    Kiev, Ruské impérium
  • zem. 16.8.2006 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Invisible Thread (TV film)
1983 Daniel
1981 C.O.D.
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)
1976 Deadly Hero
1971 Banáni
1966 Journey of the Fifth Horse, The (TV film)
1959 Keep in Step (TV film)

TV seriály

1970 All My Children (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Peter Loves Mary (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky