foto

Eddy Arnold

  • nar. 15.5.1918
    Henderson, Tennessee, USA
  • zem. 8.5.2008 (89 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Roy Acuff... 50 Years the King of Country Music (TV film)
1968 Best on Record, The (TV film)
1956 Tennessee Plowboy, The
1945 All Star Musical Revue

TV seriály

1975 Sammy and Company (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1957 The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1954 Stage Show (TV seriál)
The Spike Jones Show (TV seriál)
1951 The Ezio Pinza Show (TV seriál)

Dokumentární

1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Stand Up and Cheer (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1968 Showtime (TV pořad)
1967 Personality (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Hootenanny (TV pořad)
The Danny Kaye Show (TV pořad)
The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1957 Country Style, U.S.A. (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1953 The Dave Garroway Show (TV pořad)
1949 Hometown Jamboree (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky