foto

Mike Mariano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Rel (TV seriál)
Cleveland (E12)
2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
Oslava na plný koule (S04E15)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Pan Déjà Vu (S04E01)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Ahoj, brácho (S03E06)
Sláva nade vše (S02E19)
Geniální dítě (S02E11)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatba (S02E04)
Šmik, šmik (S01E15)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Rýma (S01E07)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Slovo Boží (S04E24)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zásadní význam četby (S04E12)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randy je kápo (S03E09)
U soudu (S02E23)
Zahraniční student (S02E15)
2005 Ano, drahoušku (TV seriál)
The Radford Reshuffle (S06E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Život uprostřed (TV seriál)
Stuck Without the Perfect Gift (S03E16)
Stuck with No Escape (S03E14)
Stuck with a New Squad (S03E11)
další epizody (4)
2017 Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in the Beast-day Party (S02E07)
Stuck in the School Photo (S02E03)
Survivor's Remorse (TV seriál)
Repercussions (S04E02)
Fallout (S04E01)
2016 Survivor's Remorse (TV seriál)
Second Thoughts (S03E09)
2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
A Time to Punch (S02E02)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Out of the Past (S01E05)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Chance, který ukradl Vánoce (S04E09)
Vysoké rozlišení (S04E04)
Pan Déjà Vu (S04E01)
další epizody (4)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Ahoj, brácho (S03E06)
Sláva nade vše (S02E19)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Chlapogurt (S02E08)
Únos (S02E03)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl vychovatelem (S04E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky