foto

Boris Šuvalov

  • nar. 8.5.1963 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fokusy Mendělja
2007 1612: Kronika smutných časů
Marš Tureckogo 4: Dolg samuraja (TV film)
2004 Věčernij zvon
2003 Magnitnyje buri
2000 Poslušaj, ně iďot li dožd'
1999 Něbo v almazach
1997 Breget (TV film)
1991 Po Taganke choďat tanki
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1989 Dvoje na goloj zemlje
1986 Boris Godunov
1985 Boj o Moskvu
Dajtě nam mužčin!
Sezon čuděs
1984 Manka
Prodlis, prodlis, očarovaně...

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
More po koleno (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Vozvraščenije (E01)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2010 Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Iskusstvo (S01E01)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
1983 Podrostok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace