foto

Jovanna Burke

  • nar. 29.8.1980 (39 let)
    Edmonton, Alberta, Canada, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness (TV film)
2018 The Simone Biles Story: Courage to Soar (TV film)
Welcome to Christmas (TV film)
2017 From Straight A's to XXX (TV film)
The Christmas Train (TV film)
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
2011 Foreverland
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2008 Teorie chaosu
2007 Zmatená duše
2006 Polibek pod jmelím (TV film)
Pravda
Utajená minulost (TV film)
2004 Part of the Game
2003 The Look

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Back and to the Future (S15E01)
2017 iZombie (TV seriál)
Dirt Nap Time (S03E07)
The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
2011 True Heroines, The (TV seriál)
2010 Mr Young (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Americké duo (S02E01)
Smallville (TV seriál)
Léčba (S07E04)
2006 Blade (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Krvavá Mary (S01E05)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 True Heroines, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky