foto

Thomas Freudensprung

  • nar. 1965
    Wiener Neustadt, Niederösterreich, Rakousko
  • zem. 1.10.2011
    Markt Sankt Martin, Burgenland, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
2011 Místo činu: Zúčtování (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2001 Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
2000 Überfall, Der
1989 Neun vor elf

TV seriály

2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky