foto

Kevin Rowley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Holy Cross (TV film)
2001 Mesiáš (TV film)
2000 Forgive and Forget (TV film)
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)
March in Windy City (TV film)
1997 The Missing Postman (TV film)
1995 The Near Room
1989 Take Me Home (TV film)
1987 Body Contact

TV seriály

2004 NY-LON (TV seriál)
2003 Serious and Organised (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tajemství mrtvých (S06E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
1999 Four Fathers (TV seriál)
The Grimleys (TV seriál)
1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1994 Finney (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky