foto

Dirk Böhling

  • nar. 30.11.1964 (55 let)
    Preetz, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Son
U Zlaté rukavice
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
Forsthaus
Polizeiakte FA-180124
2015 Einmal Hallig und zurück (TV film)
2012 Like
2011 Podfukáři (TV film)
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
Hinter den Dünen (studentský film)
2008 Das Duo - Sterben statt erben (TV film)
Up! Up! To the Sky
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
2004 Tatort - Stirb und werde (TV film)
2003 Ehespiele (TV film)
2000 Ich beiß zurück (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 ...die man liebt...
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)

TV seriály

2009 Flemming (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky