foto

Ksenija Gromova

  • nar. 1.12.1975 (44 let)
    Donetsk, Donetskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jolki 5
2013 Jolki 3
2006 Serko
Únik z kruhu
2000 Kapitánská dcerka

TV seriály

2015 Točki opory (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Synulja (S02E01)
2013 Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Mišeň (S01E09)
Geněral (S01E08)
další epizody (9)
Tancy marionětok (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ochota na tajpana (S01E22)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Gaďuka (S01E15)
Kaprizy Melpomeny (S01E04)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Smerť po objavleniju (S03E04)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Pochiščenije bomby (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky