foto

Oleg Topoljanskij

  • nar. 16.4.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
Sila obstojatělstv (TV film)
2015 Strana Oz
2014 Da i da
2011 Poceluj skvoz stěnu
2009 Golubka

TV seriály

2016 Olga (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Mstitěl (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Mir jesť ljubov (S02E05)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Bolezněnnyj ukol (S02E17)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2004 Komanda (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Vspyška (S02E02)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Smerť po objavleniju (S03E04)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky