foto

Pavel Misailov

  • nar. 2.10.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kak vstretiť prazdnik ně po-dětski
Poslední bohatýr
Tancy nasmerť
2012 Vožď raznokožich
2009 Gorjačije novosti

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Braťja (S04E29)
další epizody (13)
Dikij (TV seriál)
Svoi ljudi (S04E15)
Ment v zakoně (TV seriál)
Otrava (S09E01)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Mstitěl (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Košmary (S03E27)
další epizody (18)
2012 Karpov (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
Novyj zakon (S02E29)
další epizody (23)
2011 Igra (TV seriál)
Krov něvinovnych (S01E15)
Mamočki (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (15)
2009 Margoša (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Eto pravda (S02E21)
2007 Putějcy (TV seriál)
Silno pjuščaja kompanija (S01E09)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žertvy (S02E05)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Volčje logovo (S01E08)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Vspyška (S02E02)
Dětěktor lži (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky