foto

Igor Lebeděv

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jak Víťa Česnek vezl Ljochu Vrtáka do důchoďáku
2012 Prazdnik vzaperti
2011 Upražněnija v prekrasnom
1992 Bilet v krasnyj těatr, ili Smerť grobokopatělja

TV seriály

2019 Smotritěl majaka (TV seriál)
2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
2012 Čempionki (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Něspokojnyj pokojnik (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky