foto

Ewa Mark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Taurus (TV film)
2001 Bekännelsen (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)
Hassel - Svarta banken (TV film)
Hassel - Utpressarna (TV film)
1989 Padělané cenné papíry (TV film)
Roland Hassel polis - Offren (TV film)
Terrorns finger (TV film)
1987 Saxofonhallicken (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
Beskyddarna (TV film)

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Agnes (TV seriál)
Pusselbitar (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Insider (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 PTV - Penetrerings-TV (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace