foto

Yvonne Persson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2007 August (TV film)
2002 Pepparrotslandet (TV film)
2001 Bekännelsen (TV film)
1999 Dödsklockan (TV film)
1997 Svensson Svensson - filmen
1996 Ett sorts Hades (TV film)
1994 Sommarmord
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1987 Saxofonhallicken (TV film)
1983 Hustruskolan (TV film)
Midvinterduell (TV film)

TV seriály

2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Mannen under trappan (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2005 Livet enligt Rosa (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Olivia Twist (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
1995 Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1968 Lev v létě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace