foto

Jennifer Warnes

  • nar. 3.3.1947 (72 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Working (TV film)

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1965 The Smothers Brothers Show (TV seriál)

Dokumentární

2017 Joe Cocker: Mad Dog with Soul - a.z.
Revoluce v Silicon Valley
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 Joe Cocker: Have a Little Faith
1992 Oscar's Greatest Moments - a.z.
1974 Bird on a Wire
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1988 Smothers Brothers Comedy Hour: The 20th Reunion, The (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 Musikladen (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace