foto

Agneta Krigh-Tennemo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2007 Vzpoura v Kautokeinu
2004 Čtyři odstíny hnědé
1996 Sånt är livet
1994 Kan du vissla Johanna? (TV film)
1990 BlackJack
1986 Fläskfarmen (TV film)

TV seriály

2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
Indrivaren (S02E12)
Arvet (S02E11)
další epizody (4)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
Skytten (S02E08)
Läckan (S02E07)
další epizody (7)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
Reuter & Skoog (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky