foto

Ric Ocasek

  • nar. 23.3.1949
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 15.9.2019 (70 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Fear of a Black Hat
1988 Lak na vlasy
1987 Láska nebeská

Dokumentární

2012 Bad Brains: A Band in DC
2003 Up a Tree with Jonathan Richman & Tommy Larkins
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1985 Live Aid (koncert)

Hudební videoklipy

1984 The Cars - Hello Again (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1984 The Cars - Hello Again (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

1994 Weezer - Buddy Holly (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky