foto

Jevgenij Morgunov

  • nar. 27.4.1927
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 25.6.1999 (72 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bulvarnyj roman
Gospoda artisty
Valsirujuščije naverňaka
1993 Bravyje parni
My Family Treasure
1992 Babnik 2
Novyj Odeon
Vystrel v grobu
1991 Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Dějstvuj, Maňa!
1987 Silneje vsech inych velenij
1986 Chorošo sidim!
1985 Znaj našich!
1983 Spokojstvije otmeňajetsja
1982 Ně ždali, ně gadali (TV film)
Pokrovskije vorota (TV film)
1980 Komedija davno minuvšich dněj
1979 Babuški nadvoje skazali... (TV film)
Rizikové povolání
1977 Volšebnyj fonar
1976 Vesjoloje snovidenije, ili Smjech i sljozy (TV film)
1975 Cirkus v cirkuse
1974 Severní rapsódie
Velká atrakce
1972 Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
1969 Staryj znakomyj
1968 Sjem starikov i odna devuška (TV film)
1967 Morskije rasskazy
1966 Ukradená nevěsta
1965 Operace Y
Skandál kolem Pampelišky
1964 Chotitě - věrtě, chotitě - nět...
Do svidanija, malčiki!
Pohádka o ztraceném čase
Zvězda baleta
1961 Dva životy
Nachové plachty
Pjos Barbos i něobyčejnyj kross
Samogonščiki
Sověršenno serjozno
Volnyj větěr
Čelověk niotkuda
1960 Evgeniya Grande
Rovesnik veka
Vzkříšení
1959 Bílé noci
Matčino srdce
Okouzlené srdce
Osud člověka
Zítra bude pozdě
Černomoročka
1958 Kijevljanka
Roždjonnyje burej
Šli soldaty
1957 Jiskry svobody
Trubačovův oddíl bojuje
1956 Cesta pravdy
Mexikánec
Pavel Korčagin
První kroky
1955 Děti volnosti
Matka
Othello
1954 Velitel lodi
1953 Nebezpečné vichřice
1952 Nezapomenutelný rok 1919
1950 ...A hvězdy září!
Muži v sedle
Odhalená zrada
Summer Stock
Tajné poslání
Vraťte jim vlast!
1948 Mladá garda
1945 Bylo to v Donbasu
Nesmrtelní
Člověk č.217
1943 Rodnyje polja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace