foto

Bart Edwards

  • nar. 1989
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smrtihlav
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
2015 Blue Borsalino
2013 Silent Treatment

TV seriály

2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (8)
UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
Codependence (S03E09)
Recurrent (S03E08)
další epizody (10)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Last Chance (S01E05)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2015 Peep Show (TV seriál)
Mole-Mapping (S09E04)
Threeism (S09E03)
Gregory's Beard (S09E02)
2012 Loučení (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace