foto

Roar Kjølv Jenssen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Projekt Daniel
2008 Lauget
1992 Netopýří křídla
1991 Hvitsymre i utslåtten

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Stolt fortid, stor framtid (S02E01)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (8)
2017 Okupace (TV seriál)
Prosinec (S02E05)
Září (S02E02)
1994 Vestavind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky